Afvalrace

Live the Life you Love

  • Afvalrace

Voor het eerst naar een live dart wedstrijd, cadeau van mijn lieve nicht Alissa en haar vriend Mike voor mijn verjaardag. Helemaal in mijn noppies. Een droom die uitkomt.

Met mijn favoriete presentator op de foto. Maar mijn hemel, wat schrok ik van mezelf op de foto.

Na mijn zwangerschap stond de weegschaal op 87 kilo. Dat is natuurlijk teveel gewicht voor een vrouw van 1,54 mtr. Dus opzoek naar iets waar ik heel snel en op een gezonde manier mee kon afvallen. En blijvend op gewicht kan zijn. En dat heb ik gevonden.

Op 31 mei 2016 ben ik begonnen met anders eten, shakes (met smoothies / koolhydraten)  en 6 maaltijden per dag te eten. Eerst een detoxweekje, waar ik  2 weken van heb gemaakt, want het eten was zo lekker. Maar wel gezondigd met koffie, want geen koffie, not negotiable!!! Dus ik heb maar 2 bakjes cappuccino per dag genomen. Maar het ging prima.

Daarna gewoon alles vers koken, geen sausjes meer, niets uit potjes, geen suikers. Wat veranderd je voorraadkast ineens. 20 verschillende potjes kruiden. Verse kruiden in de koelkast. Geitenmelk en geitenyoghurt. Vers fruit. Dacht dat ik het niet zou lusten, maar dat viel allemaal reuze mee. Soms moet je gewoon dingen leren eten. En dat is gelukt!

Natuurlijk hoort er ook lichaamsbeweging bij. Dat heb ik dan ook netjes gedaan. Zo fanatiek als ik dan ben, 3x in de week naar de sportschool. Minimaal 30 km fietsen, Funxtion, Poweryoga, fitness, E-Gym…En een super goede begeleiding door de personal trainers. Goed trainingsschema maken, wat op mijn wensen werd gemaakt.

Waarvoor enorme dank aan #Fitpoint Zoetermeer

Nu zijn we een half jaar verder en ben ik 20 kilo kwijt en de weegschaal staat weer op 60 kg! Was wel al 7 kilo zelf afgevallen door alleen te sporten. Van maat XL naar maat S. Zelfs mijn schoenen zijn soms te groot geworden. Maar niet erg, ben blij dat het eraf is. Voel me een stuk fitter, kan weer lekker rennen met mijn kleine meid, niet bang voor allerlei bewegende delen aan mijn lichaam. Foto is gemaakt met mijn telefoon, dus niet echt super kwaliteit, maar jullie getten the picture 🙂

Wil jij ook zo graag wat aan je gewicht en levensstijl doen, je beter in je vel voelen, laat het me dan even weten per mail.

Dan help ik je op weg naar een gezonde levensstijl

proud
proud

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow me on Instagram
Instagram did not return a 200.